Για κάθε γονιό η εκπαίδευση των παιδιών του αποτελεί προτεραιότητα.

Ανεξάρτητα από το οικονομικό τους υπόβαθρο, έχει παρατηρηθεί ότι οι ελληνικές οικογένειες επενδύουν μεγάλο ποσοστό των ετήσιων εσόδων τους στην εκπαίδευση των παιδιών τους, καθώς αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τόσο η ποιότητα, όσο και η αποτελεσματικότητα της.

samostoday.gr

Το κάθε παιδί όμως έχει τους δικούς του ρυθμούς μάθησης.

Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, με τις δικές του δυνατότητες και ικανότητες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στη σχολική τάξη, πόσο μάλλον στη ‘διαδικτυακή’, πολλά παιδιά είτε να μη μπορούν να παρακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς παράδοσης των διαφόρων μαθημάτων, είτε οι ρυθμοί, σε άλλες περιπτώσεις, να είναι τόσο αργοί, γεγονός που οδηγεί δυνατούς και ικανούς μαθητές στο να βαριούνται και να τα παρατούν.

dromenatoutopoumas.gr

Στους παραπάνω προβληματισμούς των γονέων η λύση είναι μία και ονομάζεται ‘ιδιαίτερα μαθήματα’.

Μέσω των ιδιαίτερων μαθημάτων αξιοποιείται στο μέγιστο βαθμό η δυναμική ενός μαθητή. Είναι, επίσης, πιο εύκολο να εντοπιστούν οι αδυναμίες-ιδιαιτερότητες του, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα όλος ο χρόνος του μαθήματος να χτιστεί πάνω στις δικές του ανάγκες.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό των ιδιαίτερων μαθημάτων είναι ότι μπορούν να προσαρμοστούν στο πρόγραμμα της οικογένειας, πράγμα που λειτουργεί προς όφελος της οικογενειακής ηρεμίας και ασφάλειας.

kalimera-arkadia.gr

Τώρα όμως έρχεται το δύσκολο ερώτημα..

Σε ποιον θα εμπιστευτούμε, χωρίς να τον γνωρίζουμε, την πρόοδο του παιδιού μας;

Σε έρευνα που έκανα για να απαντήσω στο ερώτημα που τόσο απασχολεί τους γονείς, έπεσα πάνω στη Nannuka. H Nannuka δημιουργήθηκε από μαμάδες που είχαν τις ίδιες ανησυχίες με εμάς και αυτός είναι ένας από τους λόγους που αμέσως τράβηξε το ενδιαφέρον μου.

Πριν από έξι χρόνια γεννήθηκε αυτή η επαναστατική ιδέα, η οποία ήρθε στη ζωή μας για να μας κάνει να νιώσουμε ασφάλεια. Στην εφαρμογή θα βρείτε ονόματα εκπαιδευτικών, διαφόρων κλάδων, που έχουν αξιολογηθεί από ομάδα ειδικών.

Στη σελίδα Nannuka  έχετε την ευκαιρία να εντοπίσετε δασκάλους, βοηθούς μελέτης, ειδικούς παιδαγωγούς, online μαθήματα και πολλά ακόμα. O εκπαιδευτικός που θα βρείτε μπορεί να βρίσκεται ακόμα και στην γειτονιά σας! Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα ομαδικής αγγελίας για την εύρεση παιδαγωγού, με παιδιά που έχουν τις ίδιες ανάγκες με το δικό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον σύνδεσμο www.nannuka.com

Coverpage learn-it.gr

Written by Alina Atmatzidou

Leave a Comment