Θυμάσαι εκείνο το βράδυ, πριν τα γενέθλια σου, που δε μπορούσες να κοιμηθείς; Κάπου εκεί, ανάμεσα στα φουσκωμένα μπαλόνια και τις χρωματιστές γιρλάντες κοιτούσες το ρολόι και δεν έβλεπες την ώρα να ξημερώσει..

 

Και ναι! Η μεγάλη μέρα επιτέλους  έφτανε, οι ετοιμασίες ξεκινούσαν και εσύ εκεί, μέσα στα πιο λαμπερά σου ρούχα, περίμενες να χτυπήσει η πόρτα και να καταφθάσουν οι πρώτοι καλεσμένοι.

Τα γενέθλια ή η γιορτή του παιδιού σου είναι μία μοναδική ευκαιρία για πάρτυ και η eldekor  θα φροντίσει ώστε το πάρτυ σας να μείνει αξέχαστο σε μικρούς και μεγάλους!

     

 

Με εμπειρία 18 και πλέον ετών στον χώρο της διακόσμησης,  η eldekor θα σε βοηθήσει ώστε να οργανώσεις γρήγορα, εύκολα και οικονομικά, ένα μοναδικό θεματικό πάρτυ, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

 

Το μόνο που χρειάζεται από εσένα είναι να συζητήσεις με τον/την πρωταγωνιστή/στρια  του event ποιο θέμα θέλει να κυριαρχεί, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία όπως πειρατής, αστροναύτης, αεροπλανάκι, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ινδιάνος star wars,  μπαλαρίνα, πριγκίπισσα, κύκνος, γοργόνα, ινδιάνα, λάμα, μονόκερος και πολλά άλλα.

 

  

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της eldekor θα βρείς μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα που ξεχωρίζουν για την αισθητική και την ποιότητα τους σε ασυναγώνιστες τιμές! Πιατάκια, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες, μπαλόνια, γιρλάντες, χάρτινες μπάλες, βεντάλιες, κεράκια, αναδευτήρες, τραπεζομάντηλα, πιατέλες, pom pom, χάρτινα καλαμάκια, κουτάκια και σακουλάκια κερασμάτων, κονφετί, φρου-φρου, αυτοκόλλητα, τατουάζ, διακοσμητικά γλυκών, food stands, διακοσμητικά τραπεζιού, ξύλινα μαχαιροπίρουνα, είδη συσκευασίας, photo booth props κ.α.

 

Και μην ξεχνάς…η ομάδα eldekor είναι πάντα στην διάθεση σoυ για να σoυ δώσει ιδέες και συμβουλές ώστε να διοργανώσεις  ένα αξέχαστο πάρτυ!

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα αρκεί να επισκεφτείς την σελίδα https://www.eldekor.gr/

Written by Alina Atmatzidou

Leave a Comment