Την enkiddo family τι γνωρίζετε;

Πρόκειται για μία ομάδα φυσικών ομιλητών/ καθηγητών της αγγλικής γλώσσας, η οποία υπόσχεται ότι θα κάνει την εκμάθηση αγγλικών μία μοναδική εμπειρία για τα παιδιά σας.

Τα αγγλικά είναι μία διεθνής γλώσσα που κατέχει κυρίαρχη θέση σε διάφορους τομείς, όπως αυτούς των επιχειρήσεων, των επιστημών, των επικοινωνιών, της πολιτικής, των ηλεκτρονικών υπολογιστών, της ψυχαγωγίας κ.α.

 

alzashop.com

Σύμφωνα με την οικογένεια της enkiddo  το να μαθαίνει κάποιος μία καινούρια γλώσσα σημαίνει πολλά περισσότερα απ’ το να θυμάται μερικές λέξεις και να τις βάζει στη σειρά.

Γνωρίζοντας μία νέα γλώσσα έχουμε την ευκαιρία να:

  • ανακαλύψουμε έναν νέο πολιτισμό
  • μάθουμε να σκεπτόμαστε με διαφορετικό τρόπο
  • γίνουμε άλλοι άνθρωποι

Ποιο συγκεκριμένα, τα αγγλικά είναι απαραίτητα σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυξάνεται η αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση μας, διευρύνονται οι πνευματικοί μας ορίζοντες, αυξάνεται η κριτική μας ικανότητα και τέλος δημιουργούνται νέοι τρόποι σκέψης.

calmatters.org

Για να καταφέρουμε βέβαια να τα κάνουμε όλα αυτά, θα πρέπει αυτοί που μας εκπαιδεύουν να νοιάζονται πραγματικά.

Η enkiddo family έχει τη θέληση αλλά και τον τρόπο, μέσω ειδικών μεθόδων να δημιουργήσει ένα πολύ ευχάριστο, προσιτό και συγχρόνως διδακτικό μάθημα στα πλαίσια της εικονικής τάξης.

Και πως να μην το καταφέρνει αυτό τη στιγμή που η ιδέα αυτή γεννήθηκε από έναν άνθρωπο με μαθησιακές δυσκολίες και δεπυ από μικρή ηλικία. Μέσω των προσωπικών του εμπειριών κατάφερε να διαμορφώσει ένα κλίμα το οποίο καλλιεργεί αυτοπεποίθηση στο παιδί και το κάνει να πιστέψει, μέσω των αποτελεσμάτων, ότι μπορεί να καταφέρει όλους τους στόχους του.

 

Συγχρόνως η επικοινωνία με τους γονείς των παιδιών και ο θαυμασμός για τις ιδιαιτερότητες του καθενός από αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες τους.

Στη σελίδα enkiddo.com μπορούμε να βρούμε αμέτρητες επιλογές ούτως ώστε να ‘κλείσουμε’ το πακέτο μαθημάτων που μας ταιριάζει. Υπάρχουν ειδικά τμήματα για παιδιά μικρά και μεγάλα, κάποια από τα οποία μπορεί να έχουν διαφόρων μορφών μαθησιακές δυσκολίες, αλλά και τμήματα συνδυαστικά με λογοθεραπεία και coaching.

 

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

 

coverpage 123rf.com

Written by Alina Atmatzidou

Leave a Comment