Ο προσωπικός χώρος ενός παιδιού παίζει μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του. Ένα παιδικό δωμάτιο δεν είναι απλά τέσσερις τοίχοι και κάποια έπιπλα, είναι η ‘σπηλιά’ ενός παιδιού, το καταφύγιο του, το μέρος που φιλοξενεί όλους τους θησαυρούς, τα όνειρα και τις σκέψεις του.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για τους περισσότερους γονείς να διαμορφώσουν το χώρο αυτό έτσι ώστε να είναι αρμονικός και ευχάριστος για το μικρό τους αγγελούδι.

Πέρα από τη βασική επίπλωση, κάτι που μπορεί να δώσει διαφορετική πνοή στο παιδικό δωμάτιο είναι τα υφάσματα.

Στο κατάστημα The little king shop θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για σεντονάκια, κουβερτούλες, αλλά και κουρτίνες στα χρώματα και σχέδια που έχετε ονειρευτεί. Φτιαγμένα όλα με υποαλλεργικά υφάσματα (τα οποία φέρουν τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις), είναι ότι καλύτερο για το βελούδινο δερματάκι του παιδιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε μία ολοκληρωμένη πρόταση της ίδιας σειράς, δηλαδή όλα τα λευκά είδη του δωματίου όπως κουρτίνες, σεντόνια, κουβερτούλες, μαξιλαράκια, να έχουν το ίδιο μοτίβο, αλλά μπορείτε να κάνετε και τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς.

Τα δικά μας πάντως ολοκαίνουρια σεντονάκια από το The little king shop ομορφαίνουν τα όνειρα μας!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κατάστημα θα βρείτε στο link ακολουθεί.

https://www.etsy.com/shop/ThelittleKingShop

Written by Alina Atmatzidou

Leave a Comment