httpswww.savoirville.gr

Ένα άρθρο είναι λίγο για να χωρέσει τη μαγεία του Χριστουγεννιάτικου Λονδίνου.

Για αυτό και το χωρίσαμε σε δύο μέρη.

Πάμε λοιπόν να συνεχίσουμε τη ξενάγηση μας σ΄ αυτή τη λαμπερή πρωτεύουσα.

  1. Hamleys store

Οι υπάλληλοι του μεγαλύτερου παιχνιδάδικου του Λονδίνου δε βρίσκονται πίσω από τους πάγκους για να σας εξυπηρετήσουν αλλά…. παίζουν και οι ίδιοι με τα αμέτρητα παιχνίδια. Μπορείτε να παίξετε και να διασκεδάσετε με το παιχνίδι που πρόκειται να αγοράσετε στη πιο Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που έχετε ποτέ φανταστεί!

  1. China town

Μη ξεχάσετε να περάσετε από το κέντρο της κινέζικης παροικίας. Θα βρείτε πολλές επιλογές για μικροδωράκια στα διάφορα μαγαζιά, καθώς και μεγάλη ποικιλία κινέζικων προϊόντων. Δοκιμάστε ιδιαίτερες γεύσεις στα εστιατόρια και μη ξεχάσετε να βγάλετε τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

  1. Μάτι του Λονδίνου

Το Μάτι του Λονδίνου είναι μια γιγαντιαία ρόδα-τροχός στη νότια όχθη του ποταμού Τάμεση. Η τεράστια αυτή ρόδα, ύψους 135 μέτρων, προσφέρει  καταπληκτική θέα όλης της περιοχής του Λονδίνου.

  1. Βολτάρετε μέχρι να σας πονέσουν τα πόδια!

Ίσως και η καλύτερη συμβουλή για το ταξίδι σας. Περπατήστε στη γέφυρα του Big Ben, στο πάρκο μπροστά από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, στη γέφυρα του Λονδίνου, μιλήστε με τους ντόπιους, δοκιμάστε γεύσεις, παρατηρήστε κτίρια.

Και επειδή τα πιο όμορφα είναι τα απρόοπτα, αφήστε μία κενή μέρα ώστε να επαναλάβετε ότι σας άρεσε περισσότερο ή να παρασυρθείτε από το πλήθος σε άγνωστα μέρη.

Και μη ξεχνάτε αυτό που είχε πει ο Dalai Lama

‘Μία φορά το χρόνο να πηγαίνετε σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει’.

 

 

 

 

Written by Alina Atmatzidou

Leave a Comment