Είσαι λάτρης των γλυκών και του καλού καφέ;

Σου αρέσει στις διακοπές σου να επισκέπτεσαι μέρη με στυλ και χαρακτήρα;

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι και για σένα στάση ζώης;

Θα αναρωτιέσαι βέβαια τι σχέση έχουν όλα αυτά μεταξύ τους.. Μη το σκέφτεσαι. Θα σου λύσω αμέσως την απορία.

Στη κεντρική πλατεία του Καρλοβάσου, το καφέ – ζαχαροπλαστείο ΄Μέλι – γάλα’, ένας ξεχωριστός χώρος γεμάτος υπέροχα γλυκά και μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα ροφήματα, χαρίζει στους περαστικούς μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Οι ακατέργαστες ξύλινες επιφάνειες, σε συνδυασμό με τις μαγευτικές μυρωδιές ζαχαροπλαστικής που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, σε προϊδεάζουν για το τι σε περιμένει μπάινοντας στο χώρο.Με μια πρώτη ματιά θα διαπιστώσεις πως ότι φτιάχνεται είναι πλημμυρισμένο με αγάπη και ταλέντο..

Πίσω από τους ξύλινους πάγκους σε περιμένει ο Νίκος Καρπαθίου, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος είναι έτοιμος να σε εξυπηρετήσει , πάντα, με το πλατύ του χαμόγελο.

Με τον Νίκο λοιπόν ήπιαμε ένα freddo espresso, τον οποίο συνοδεύσαμε με brownies , σοκολατένια κεκάκια με χειροποίητες μαρμελάδες και μία super σοκολατένια βάφλα με παγωτό Caprice. Ναι , καλά διαβάσατε.. Παγωτό Caprice…. Kαι κάπου εκεί, ανάμεσα σε απολαυστικές γεύσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, μου ανέλυσε τη νέα τάση του μαγαζιού, η οποία ανεβάζει το level για τη μικρή κοινωνία του Καρλοβάσου.

Η νέα τάση λοιπόν που λανσάρει το ‘Μέλι – γάλα’ είναι αυτή του self service καφέ – ζαχαροπλαστείου. Δίνεται λοιπόν η ευκαιρία στους πελάτες να απολαύσουν ότι επιθυμούν σε τιμές ‘πακέτου’ στα στολισμένα τραπεζάκια της πλατείας και όλα αυτά σε χάρτινα – ανακυκλώσιμα υλικά.

         

To  ‘Μέλι – γάλα΄ προτείνει μία σείρα ξεχωριστών γλυκών από την οποία δε λείπουν τα cinnamon rolls, οι βάφλες που ξεχυλλίζουν νουτέλα, τα red velvet cupcakes, pavloves, brownies και φυσικά το χειροποίητο παγωτο, φτιαγμένο από φρέσκα υλικά, σε γεύσεις που δε μπορείς να φανταστείς!

 

 

 

 

 

 

Written by Alina Atmatzidou

Leave a Comment