https://parkoxromaton.gr/

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή όλων μας.

Τα προβλήματα και οι έγνοιες περνούν σε δεύτερη μοίρα και η μαγεία των ημερών ζεσταίνει τις ψυχές μας..

Το Πάρκο των Χρωμάτων στο Δημοτικό Πάρκο της Κατερίνης, είναι από τους προορισμούς που θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις παραμυθένιες Χριστουγεννιάτικες στιγμές!

 

Είναι ένα καταπράσινο πάρκο με συντριβάνια και ζωάκια όπως ελάφια, πάπιες και παγόνια , το οποίο χρωματίζεται από τα πνεύματα των Χριστουγέννων και μεταμορφώνεται σε μια χώρα χρωμάτων και θαυμάτων.

Στο Πάρκο των Χρωμάτων θα βρεις το σπίτι του Άγιου Βασίλη, ξωτικά, νεράιδες και πολλούς ήρωες παραμυθιών. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις πολλές συναυλίες για μικρούς και μεγάλους καθημερινά. Το παγοδρόμιο,το τρενάκι, που κάνει το γύρω του πάρκου και πολλές άλλες δραστηριότητες θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους.

photo από https://parkoxromaton.gr/

Αν πεινάσεις στα διάφορα κιόσκια θα βρεις χρωματιστά ζαχαρωτά, σοκολατένιους πειρασμούς, αλλά και αμέτρητες αλμυρές επιλογές.

Αν κρυώσεις θα ζεσταθείς από τις σόμπες που είναι τοποθετημένες σε πολλά σημεία του πάρκου, αλλά μη ξεχνάς ότι στους πρόποδες του Ολύμπου τα γάντια και το σκουφί σου θα είναι απαραίτητα.

photo από https://parkoxromaton.gr/

Όλη αυτή τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μπορείς να την ζήσεις και εσύ εάν επισκεφτείς το Πάρκο των Χρωμάτων.

Υ.Γ : Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

 

Written by Papadopou Tatiana

Leave a Comment