Στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης υπάρχει ένα αγρόκτημα γεμάτο όμορφες μυρωδιές και λαμπερά χρώματα. Στο αγρόκτημα αυτό καλλιεγούνται 150 διαφορετικοί τύποι αρωματικών φυτών και βοτάνων, με σκοπό να επεξεργαστούν και να παραχθούν από αυτά αγνά καλλυντικά προϊόντα για όλη την οικογένεια.

Οι συνταγές και οι μέθοδοι παραγωγής που χρησιμοποιούνται βασίζονται σε ‘μυστικά’ καλά κρυμμένα για χιλιάδες χρόνια.

Με τη βοήθεια αρχαιολόγων η εταιρεία bioaroma καταφερε να αναδείξει σπάνια συστατικά, όπως ο Δίκταμος και η Αλαδανιά (Cistus Creticus) και να ανακαλύψει τους τρόπους χρήσης των ενδημικών αυτών φυτών ήδη πριν από 4000 χρόνια. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, με τις αρχαίες μεθόδους παρασκευής και φυσικής συντήρησης των πρώτων υλών οδηγήθηκε  στην παραγωγή προϊόντων χωρίς νερό και χημικά συντηρητικά. Με απλά λόγια, η εταιρεία bioaroma φέρνει στο φως την αρχαία πολιτιστική μας κληρονομιά, η οποία είναι άρηκτα συνυφασμένη με το φυσικό περιβάλλον, κληροδοτώντας την ενισχυμένη στις μελλοντικές γενιές.

Στο eshop bioaromacrete.com  θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε προϊόντα προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος, όπως κρέμες, ορούς, αφρούς καθαρισμού, στικ χειλιών, μάσκες και πολλά ακόμα. Όλα τα προϊόντα είναι 100% απαλλαγμένα από τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες, parabens, sulphates, συντηρητικά και συνθετικές χημικές ουσίες.

Τα αρωματικά σαπούνια, τα αφρόλουτρα, σε συνδυασμό με τα λάδια και τα βάλσαμα σώματος θα κάνουν το μπάνιο σας μία μοναδική εμπειρία. Τα αρώματα τους θα σας χαλαρώσουν και συγχρόνως θα σας ταξιδέψουν.

Τέλος, θα βρείτε μεγάλη ποικιλλία σε προϊόντα υγείας και ευεξίας, καθώς και σε παιδικά καλλυντικά, τα οποία είναι 100% πιστοποιημένα ως βιολογικά από τον COSMOS ORGANIC, τον παγκόσμιο διαπιστευμένο οργανισμό πιστοποίησης, χωρίς να έχει γίνει καμία χρήση ζωικών παραγώγων και χωρίς να έχουν γίνει πειράματα σε ζώα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο eshop https://bioaromacrete.com/

Written by Alina Atmatzidou

Leave a Comment