Το ζητήσατε και φυσικά δε μπορούσα να το αρνηθώ.

Τη συνταγή αυτή την έμαθα από την πεθερά μου, η οποία την έφτιαχνε τόσο συχνά που από ένα σημείο και μετά δε μπορούσα όυτε να τη μυρίσω.

Από τη στιγμή όμως που έκανα παιδιά, σχεδόν κάθε βδομάδα, τη φτιάχνω και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!

Θα χρειαστείτε :

1 φαρίν απ

1 κεσεδάκι γιαούρτι

1 κεσεδάκι ηλιέλαιο

5 κουταλιές της σούπας γάλα

100 γρ. κεφαλοτύρι

Γέμιση :

1/2 κιλό φέτα

1 αυγό

Λίγο κεφαλοτύρι

Εκτέλεση:

Όλα τα υλικά τα ανακατεύετε μαζί μέχρι να δημιουργηθεί το ζυμαράκι σας.

Στη συνέχεια δημιουργείτε μπαλίτσες μεγέθους όσο δύο καρύδια, σε ένα πιάτο πιέζεται τη μπάλα ώστε να απλωθεί, βάζετε στη μέση τη γέμιση και την κλείνετε δίνοντας της το σχήμα μισοφέγγαρου.

Στο ταψί μας βάζουμε λαδόκολλα.

Πριν τα ψήσουμε τα αλλείφουμε με αυγό και ρίχνουμε και σουσαμάκι.

Στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Αυτό ήταν.

Καλή επιτυχία!

 

Written by Alina Atmatzidou