Μια ομάδα ντόπιων , το 2003, ονειρεύτηκαν ένα Χριστουγεννιάτικο χωρίο στο πανέμορφο πάρκο της Δράμας, το οποίο στο μέλλον θα γινόταν πόλος έλξης για τους λάτρεις των Χριστουγέννων, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Το όνειρο τους πραγματοποιήθηκε. Το πάρκο λειτούργησε για πρώτη φορά το 2003 και 16 χρόνια μετά είναι ένας από τους πιο must Χριστουγεννιάτικους προορισμούς στη χώρα μας.

Το πάρκο αυτό κάθε χρόνο μεγαλώνει όλο και περισσότερο, γνωστοί καλλιτέχνες ζεσταίνουν με τις φωνές τους τις καρδιές των παρευρισκομένων, σκανταλιάρικα ξωτικά απασχολούν τα παιδιά με face painting , γράμματα για τον Άγιο Βασίλη, όμορφες κατασκευές και πολλά ακόμα, χορευτικά συγκροτήματα ξεσηκώνουν και τους πιο ντροπαλούς, ευχάριστοι πωλητές παρουσιάζουν τη πραμάτια τους στα όμορφα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και το πιο σημαντικό… γεύσεις μοναδικές, γλυκιές απολαύσεις και ζεστό μακεδονίτικο κρασί υπάρχουν διαθέσιμα για να ολοκληρώσουν την όμορφη βόλτα σας !

Alexandroupoli Online

Κάθε χρόνο το πρόγραμμα εκδηλώσεων είναι όλο και πιο εντυπωσιακό και μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη σελίδα της Ονειρούπολης.

Η έναρξη γίνεται πάντα στις 4 Δεκεμβρίου, ανήμερα της γιορτής της Αγίας Βαρβάρας, που είναι πολιούχος της πόλης, και ολοκληρώνεται στις αρχές Ιανουαρίου.

Αν επισκεφτείτε τη περιοχή, φροντίστε να έχετε λίγο παραπάνω χρόνο ώστε να γνωρίσετε λίγο καλύτερα την όμορφη πόλη.

Μη διστάσετε να ρωτήσετε τους ντόπιους για καλά ταβερνάκια και καφέ, θα σας εντυπωσιάσει η φιλοξενία τους!

Αααα και μη ξεχάσω το πιο σημαντικό. Ντυθείτε ζεστά. Στους πρόποδες του Φαλακρού το κρύο είναι τσουχτερό!

 

 

photo thessalonikiGuide , Alexandroupoli Online

Written by Alina Atmatzidou

Leave a Comment