Τοποθετούμε  τη κατσαρόλα στη φωτιά και ρίχνουμε  μέσα ένα ποτήρι νερό. Μόλις το νερό αρχίζει να βράζει προσθέτουμε  σε αυτό 4 κουταλιές της σούπας ρύζι.

Μόλις το ρύζι μαλακώσει  ρίχνουμε  3 κούπες γάλα και χαμηλώνουμε λίγο τη θερμοκρασία για να μη μας κολλήσει το γάλα.

Στην κούπα που μετρήσαμε το γάλα προσθέτουμε  ¼  της κούπας γάλα, 1 άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλια, 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να ενωθούν.

Μόλις το γάλα αρχίσει να σιγοβράζει προσθέτουμε το περιεχόμενο της κούπας και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει.

Τοποθετούμε το ρυζόγαλό μας  σε μπολάκια και μόλις κρυώσει ρίχνουμε κανέλα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Written by Alina Atmatzidou

    1 Σχόλιο

  1. Γιωργος... 10 Σεπτεμβρίου 2019 at 20:50 Απάντηση

    Το ριζογαλο ειναι ολα τα λεφταα….

Leave a Comment