‘Ημερολόγιο 5′ minute mum’

Η Έλενα Χαραλαμπούδη είναι ηθοποιός, youtuber και τώρα… είναι ο άνθρωπος που θα οργανώσει ΟΛΗ τη χρονιά σου!

Μότο της η φράση ‘όλα όταν τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τα απομυθοποιούμε’.

Για σένα λοιπόν, που ακούς τη λέξη μαμά 365000 φορές τη μέρα, φτιάξαμε αυτό το ημερολόγιο για να σου προσφέρουμε κουράγιο και γέλιο. Σε αυτό θα βρίσκεις κάθε μήνα και μία ιστορία για να ταυτιστείς. Να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη, είτε έχεις παιδί στην κοιλίτσα, είτε θηλάζεις, είτε αλλάζεις ακόμα πάνες, είτε φτιάχνεις ταπεράκια στο σχολείο, είτε έχεις παιδί στην εφηβεία που κάνει να σου μιλήσει δύο χρόνια, είτε δουλεύεις άπειρες ώρες και μετά έρχεσαι να φροντίζεις τα παιδάκια σου: είμαστε εδώ για σένα. Και εσύ που δεν είσαι μαμά αλλά ξέρεις κάποια που μπορεί να χρειάζεται το γέλιο στην καθημερινότητα της, μη διαστάζεις: παρ’ της αυτό το ημερολόγιο δώρο!

‘Ημερολόγιο Χρονιά σαν αγκαλιά’

Η ζωή είναι γεμάτη αφορμές για εορτασμό, για σκέψη και μοίρασμα. Είναι μία αγκαλιά που χωράει τα πάντα και διαρκώς ψηλώνει!

Ο χρόνος, η χρονιά, το έτος…  Τόσες λέξεις για το ίδιο θέμα. Άλλοι ξεκινούν τη νέα χρονιά με απολογισμούς, άλλοι με νέους στόχους. Δεν υπάρχει σωστός τρόπος έτσι και αλλιώς! Ο αγαπημένος Μάριος Μάζαρης προτείνει:

Μη διαστάσεις να φτιάξεις και εσύ το δικό σου ημερολόγιο. Γιόρτασε τα Χριστούγεννα στις 15 Ιούνη, το Πάσχα στις 5 Νοέμβρη, το καλοκαίρι τον Φλεβάρη και τη γιορτή της γυναίκα; στον Σεπτέμβριο!

Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

 

Written by Alina Atmatzidou

Leave a Comment