Λίγα χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, σε ένα όμορφο χωριό των Σερρών, βρίσκεται κρυμμένη μία μικρή πόλη της Άγριας Δύσης.

Στη πόλη αυτή θα συναντήσετε cowboys, θα ακούσετε country μουσική και θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτά που έτρωγαν οι cowboys στα μεγάλα τους ταξίδια οδηγώντας τα κοπάδια από τη Δύση στην Ανατολή.

 

Η Ziogas Western City είναι μία μονάδα εναλλακτικού τουρισμού – αγροτουρισμού, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγετε τελείως από την καθημερινότητα κάνοντας ιππασία, πεζοπορία, σκοποβολή- τοξοβολία, αλλά και ψάρεμα, σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον που σίγουρα θα σας ταξιδέψει σε μέρη μακρινά.

Πέρα από τις παραπάνω δραστηριότητες, οι μικροί μας φίλοι είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιαστούν από το πάρκο των ζώων που βρίσκεται μέσα στη Ziogas City. Κότες, γαλοπούλες, αγριογούρουνα, είναι μερικά από τα ζωάκια που θα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε με τα μικρά σας.  Α, και να μη ξεχάσω το παρεάκι με τις χήνες που τρέχουν όλες μαζί αριστερά – δεξιά κάνοντας την εμπειρία ακόμα πιο ιδιαίτερη!

Αν διψάσετε και μπείτε στο μπαρ θυμηθείτε πως είστε σε μία πόλη της Άγριας Δύσης. Τα κορίτσια σερβίρουν μόνο παγωμένες μπύρες , ποτά και ‘φυσιολογικούς’ καφέδες. Μη την πατήσετε όπως εγω που ζήτησα freddo espresso.. Μία παγωμένη φραπεδιά και πολύ σας είναι!

Και επειδή η εμπειρία αν δε μείνει αποτυπωμένη κάποια στιγμή θα ξεχαστει, πάρτε ένα καουμπόικο καπέλο από το bar και βγάλτε πολλές φωτογραφίες!

Περισσότερες πληροφορίες για τη Ziogas Western City θα βρείτε εδώ https://horses.gr/

 

Written by Alina Atmatzidou

Leave a Comment