Από την πρώτη στιγμή που το είδα σε διαφήμιση, ήξερα πως αν δε το αγόραζα, δε θα μπορούσα να ησυχάσω.

Ο λόγος φυσικά για το αγαπημένο μου Spotypal, το γνωστό και ως έξυπνο Bluetooth Finder.

To spotypal , που λέτε, είναι η συσκευή που θα σας βοηθήσει καθημερινά να εντοπίσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα.

Αναρωτιέστε φαντάζομαι πως γίνεται αυτό..

Απλά, τοποθετηστέ μία συσκευή σε οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε και μείνετε ήσυχοι ότι θα λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις από το smart phone σας αν τύχει και το χάσετε ή το αφήσετε κάπου.

Αυτό όμως που με εντυπωσίασε πιο πολύ, είναι ότι λειτουργεί και σαν panic button.  Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μπορεί να γυρνάτε από τη εργασία σας με τα πόδια και να χρειάζεται να περάσετε από σημείο μακριά από τον πολύ κόσμο και χωρίς πολλά φώτα. Είναι σκοτάδι και νιώθετε ότι κάποιος είναι πίσω σας και εσείς νιώθετε ότι δεν μπορείτε ή δεν προλαβαίνετε να βγάλετε το τηλέφωνο από την τσέπη, να βρειτε την επαφή που θέλετε και να την καλέσετε. Το SpotyPal λοιπόν σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σας βοηθήσει με τον πιο εύκολο τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί της SpotyPal συσκευής και αυτή θα επικοινωνήσει αυτόματα με το κινητό σου ώστε να στείλει άμεσα SOS ειδοποίηση σε χρήστες που έχετε ήδη προκαθορίσει. Αυτή η ειδοποίηση θα περιέχει το μήνυμα που επιθυμείτε καθώς και την τοποθεσία σας όπου είναι πολύ σημαντικό να την γνωρίζει κάποιος ώστε να έρθει να σας βρει σε περίπτωση ανάγκης.

Είμαι σίγουρη πως έχετε εντυπωσιαστεί και εσείς! Εγώ, για να πω την αλήθεια, έχω βάλει από μία συσκευή στα κλειδιά των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μία ματιά στο www.spotypal.com/el .

 

Written by Alina Atmatzidou

Leave a Comment