Πριν λίγο καιρό έφτασε στα χέρια μας ένα δέμα, το οποίο περιείχε δύο σανίδες ισορροπίας από την Ελληνική εταιρία Curve Lab. Η Curve Lab εδω και 30 χρόνια κατασκευάζει μοναδικά παιδικά επιπλά για μεγάλα brands της Ευρώπης.

Το νέο εγχείρημα της εταιρείας είναι η κατασκευή σανίδων ισορροπίας, από φυσικό ξύλο οξειας, βασισμένες στη φιλοσοφία του Rudolf Steiner, δημιουργού της εκπαίδευσης Waldorf, στόχος της οποίας είναι να καλλιεργήσει τις πνευματικές, καλλιτεχνικές και πρακτικές δεξιότητες των παιδιών με ολοκληρωμένο και ολιστικό τρόπο.

Οι σανίδες ισορροπίας είναι μία επανάσταση στο χώρο του παιχνιδιού καθώς έρχονται για να εξασκήσουν όχι μόνο το σώμα αλλά και το πνεύμα των παιδιών, ενισχύοντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους.

Στο δικό μας σπίτι οι σανίδες ισορροπίας έχουν βρει τη θέση τους. Τα παιδιά καθημερινά περνούν αρκετό χρόνο παίζοντας με αυτές και εντοπίζούν συνεχώς νέες χρήσεις, με αποτέλεσμα η λίστα μας να μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Τις χρησιμοποιούμε ως τσουλήθρα, κουνιστό κρεββάτι, γραφείο, οχυρό, σανίδα ισορροπίας, καρέκλα, τραμπάλα και τώρα τελευταία ανάλογα με το ‘θέμα’ της ημέρας τις ζωγραφίζουμε με πλενόμενους μαρκαδόρους. Μεταμορφώνονται από πειρατικά καράβια μέχρι στρατιωτικά  οχυρά.

 

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της εταιρείας Curve Lab.

 

Written by Alina Atmatzidou

Leave a Comment