Το καλοκαίρι πέρασε και άφησε πίσω του υπέροχες αναμνήσεις.. Ατελείωτες ώρες στη θάλασσα με παγωμένα ροφήματα, ανέμελες οικογενειακές βόλτες γεμάτες γέλια, βραδιές στο μπαλκόνι με φίλους και πόσα άλλα.. Και κάπου εκεί θυμάσαι και τους «ενοχλητικούς» επισκέπτες που φέτος έκαναν πρώτη φορά την εμφάνιση τους και όπως φαίνεται….. ήρθαν για να μείνουν.

Ο λόγος φυσικά για τις «αγαπημένες» σου πανάδες.

Κάθε πρωί είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις στον καθρέφτη και όσο και να προσπαθείς να τις καλύψεις, αυτές εκεί, να σου θυμίζουν ότι το παράκανες λίγο με την ηλιοθεραπεία και , γενικά, με την έκθεση στον ήλιο, χωρίς την κατάλληλη αντηλιακή προστασία.

Μην απογοητεύεσαι! Σου έχω καλά νέα!

Οι πανάδες είναι βλάβες του δέρματος, με ασαφή όρια , σε διάφορες αποχρώσεις του καφέ. Οι αιτίες εμφάνισής τους είναι κυρίως η έκθεση , χωρίς προστασία, στην ηλιακή ακτινοβολία και οι ορμονικές διαταραχές. Πριν λοιπόν περάσω στα «καλά» νέα, να αναφέρω ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη      (καθημερινή χρήση αντηλιακού).

Πάμε όμως στο θέμα που σε απασχολεί. Θέλεις λοιπόν να μάθεις πως θα απαλλαχθείς από τις πανάδες μια για πάντα;

Η εταιρεία greengreen σου έχει τη λύση. Η λευκαντική κρέμα της Medosan με φυσικά συστατικά από τα φυτά σίλφιο και κάρδαμο, είναι το πλέον αποτελεσματικό καλλυντικό για την αντιμετώπιση των πανάδων. Βοηθάει όχι μόνο στον αποχρωματισμό τους, αλλά εμποδίζει και την επανεμφάνιση τους. Τη κρέμα θα τη βρεις στο www.greengreen.gr.

Αντιμετώπισε λοιπόν τις πανάδες σου όσο είναι ακόμα «φρέσκιες» και μη ξεχνάς, η χρήση αντηλιακής προστασίας είναι απαραίτητη όλες τις εποχές του χρόνου!

 

Written by Alina Atmatzidou

Leave a Comment